bedankt!

Zo, de eerste editie is gedaan. Bedankt allemaal om ons te steunen en te volgen. We zijn stiekem trots op de prestatie van 10 dagen fietsen. Alle niet gepubliceerde filmpjes en foto’s komen richting deelnemers. Om die te zien, moet je volgende keer gewoon deelnemen. Bedankt, u was een zeer fijn publiek!

DSC_0060

DSC_0279

4 gedachten over “bedankt!

  1. Het was een geweldig evenement. Ik heb ervan genoten om de fietsers van zo dichtbij te kunnen volgen en supporteren tijdens de beklimming van de Alpe d’Huez. Zoiets doe je geen tweemaal, een unieke ervaring! Zowel voor de fietser als voor de ouders van de fietsers. Ik ben trots op Jeroen, maar elke ouder zal dit wel zijn op zijn/haar zoon/dochter. Het maakt niet uit hoe lang je over de beklimming hebt gedaan, idereen heeft het gehaald, gewoon super! Iedereen heeft dan ook nog de afdaling gedaan én de tocht naar de camping. Spijtig genoeg konden Jeroen en ik niet meer blijven voor de BBQ. We hadden het zo graag gedaan, ik had zelfs mijn gitaar meegebracht. Ik begrijp dat ik Jeroen wat heb weggerukt uit de groep, maar omstandigheden verplichtten mij hiertoe… Tijdens de terugweg heb ik nog door een geweldig onweer gereden, ik hoop dat jullie op de camping niet de volle lading hebben gehad, dat zou de pret wel serieus hebben bederfd. Al bij al is alles, op Pieter-Jan en Hanne na, zeer goed meegevallen. Een zeer welgemeende proficiat aan de organisatoren en initiatiefnemers om zoiets aan onze zoon/dochter aan te bieden! Ik heb genoten van mijn korte vakantie in “les Hautes Alpes”, al zou ik anders nooit op het idee komen om hier op vakantie te komen, het was geweldig! Hoplelijk is iedereen goed thuis gekomen, voor mij was dit althans het geval : 980 km op 9u en 25 min. Het was gewoon zalig rijden op DI 9/7. cu gyes hopelijk op de after party…

  2. Dikke proficiat aan iedereen. Fantastisch dat iedereen het zo goed gedaan heeft. Een super ervaring die niemand je kan afnemen en waar je nog lang zal van kunnen genieten.

  3. Beste fietsploeg, fantastisch gedaan! Proficiat allemaal voor deze knappe prestatie.
    Jullie mogen er terecht fier op zijn. Nog een fijne vakantie (wij net terug vandaar wat latere reactie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s